Küsimusi? Tähelepanekuid? Kirjutage mulle - Brituoma@live.com !

April 9, 2011

Aga ema, nahkpükse ei pesta!








SAATAN!

/ Eile oli nii, et ma kirjutasin siia väga jõhkralt pika jutu. Siis läksin arvutiga riidu ja ta kustutas suure osa ära, lisas taandridu ja muidu kiusas mind. Okei.Proovime täna... /

- REEDE 8. Aprill aasta 2011.
Hommik oli tüüpiline - ärkasin kell 12, magasin sisse, mis oli väga tore, sest ma magasin välja.Siis viskasin juuksevärvi pähe ja natukene hakkisin kah.
Ise olime veel pool unes, aga vingusime Mirjamiga, et õudsalt igav on. Vajasime head plaani.Ja siis ütles üks geniaalne facebooki test, et me kinno läheks. Olgu, nõus.
/ Sätin.Sõõn.Kana.Liigun. Lõpuks olen Mirjamiga trammis.Liigume.Jah.
Kohe kogus mu aju ka uudiseid : Piff, kes põgenes teise eesti otsa saaremaale, mõtles, et miks mitte hoopis teise maailma otsa Aafrikasse põgeneda. Ja seda sõna kõige otsesesemas mõttes.
Linnas põrkasime kokku kõndiva õudusunenäoga. Polnud üldse ilus vaade. Nutma ajas.



/ Kormoranid - tipptasemel huumor. Te olete ajult rikkis neandertallased, kui te seda vaatama ei lähe.Ja see tuli otse südamepõhjast! /
Nii.Filmil tuli lõpp ja väljas kisus pimedaks.Liikusime irvates ja idiootseid lauseid pildudes vanalinna.Okei. Meiega ühineb eesti mees, kergelt veider. Räägib ja räägib ja ainuke kasulik asi ,mis me lõpuks teada saime oli see, et reedel on kõige parem aeg magamiseks kella 5st kuni 7ni.Alati tore informatsioon.
Läksime hiljem läbi vanalinna balti jaama ja sealt trügisime trammi. Noh, tramm oli peo-rahvast täis.Kohe näha ,et eesti rahval on endiselt elu. Mõnus.



- LAUPÄEV 9. Aprill aasta 3014.
Varakult roomasin poodi. Edasi rocc al maresse Mimmuga. Õhtul hilja ekskursioon hesburgeris,Sikiga. Täitsa tore.Täitsa tore.Tore.


*Tervitaks Laurat, kellega oli vahepeal tore kööki vallutada.
* Ja suure ajudefektiga Sirgitit. Alati!
* Robert!


ARMASTAN TEID! Nagu ka teie mind.

No comments:

Post a Comment